Menu Close
0%

Wat is het eerste wat jij inpakt voor je vertrekt?

Je vertrekt op reis, hoe ver wil jij gaan?

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee dat is het niet, het is…

Hoe boeiend je vakantie ook is, slapen is nodig. Waar leg je je het liefst neer?

Je hebt niet genoeg tijd om alles te doen op je bestemming. Wat is de rode draad doorheen jouw reis?

Wat moet je zeker op vakantie kunnen doen?

Je reisbuddy’s hebben geen inspiratie, dan moeten ze jou maar volgen. Welke activiteiten plan jij?

Photo by Artem Bali from Pexels

Welke hashtag past er het beste bij jouw reis?

Mijn droombestemming
De avonturier

Hoewel je ouders niet zo blij zijn met jouw tripjes, zoek jij het avontuur altijd op. Het kan voor jou niet wild genoeg zijn. Een parachutesprong of een wandeltocht ga jij niet uit de weg. Natuurlijk leg je elk moment vast met je selfiestick of GoPro en deel je het via social media om je vrienden jaloers te maken. Jouw droomreis zal sowieso mega spannend zijn.
De citytripper

Als we de foto’s van jouw droomreis bekijken, vinden we niets dan foto’s van de mooiste gebouwen, de hipste restaurants en de meest bezochte monumenten. In een stad voel jij je thuis, je kent er meteen je weg. Een hotel in het midden van een bruisende stad is waar jij zal overnachten, zo hoef je niets te missen van al wat jouw locatie te bieden heeft.
De genieter

Dag verplichtingen, dag school, dag verschrikkelijk Belgisch weer. Jij bent even toe aan totale rust en zonneschijn. Dat betekent dus helemaal niets doen en eindeloos bakken aan het zwembad. Zelf eten maken? Niets van! Eten in een lekker restaurant of aanschuiven bij het hotelbuffet is veel beter. Op vakantie zet jij geen wekker en doe je alles op je eigen tempo. Uitstapjes zijn voor jou niet per se nodig. Inspanning ruil je om voor ontspanning. #lessismore

Share your Results: